Wij beschikken over een compleet ingerichte afwerkingsafdeling met verschillende inbind mogelijkheden:

Plastic bindrug

De plastic bindrug wordt nog veel gebruikt. Bladzijdes slaan makkelijk om, en je kunt de bindrug eenvoudig opnieuw opentrekken om een pagina toe te voegen of te vervangen. Deze bindrug is in vele diktes leverbaar.

Metalen bindrug

De metalen bindrug (wire-o-binding) geeft een professionele, zakelijke uitstraling. Hij zorgt voor makkelijk omslaan en wordt veel gebruikt voor rapporten, (jaar)verslagen, scripties en foto- en muziekboeken. Deze bindrug is leverbaar in zwart, zilver, wit, blauw en koper.

Linnen rug (fastback)

De linnen rug (fastback) is een bindstrip met een dikke laag speciale lijm die een perfecte bindkwaliteit oplevert. Deze vorm is zeer geschikt voor diverse professionele presentaties. Een groot voordeel is dat er geen opdikkende rug ontstaat. Het resultaat kunt u als een boek in een kast plaatsen. Fastbacks zijn er bij ons in verschillende kleuren met bijpassende kaften: zwart, wit, rood en blauw.

Boeklijmen

Bij boeklijmen plakken we eigen kaften (vaak full color) om het binnenwerk van de boeken heen. De kaft lamineren we meestal, waardoor uw boeken heel lang mooi blijven. Wij kunnen uw boekwerk geheel op maat voor u snijden, zoals รบ het graag wil hebben. Het resultaat is een fraai, echt boek!